Hlavní obsah
Článek

Ona to snad fakt myslela vážně! Modelka Eliška Bučková (34) nedávno na svém profilu na sociální síti začala nahlas uvažovat, jak začít, když si chce kromě profese ramínka na šaty zajistit i novou práci coby počítačová odbornice. Nakonec dospěla k názoru, že zatím stačí pořídit si designové brýle, aby vypadala moudřejší. Všichni si mysleli, že si z nás sympatická bruneta tropí žerty. Jenže to ona ne. Teď se pochlubila okuláry, které jí skutečně seknou. Ví už ale aspoň to, co znamenají slova paměť a procesor?

Údajná budoucí ajťačka sice už začala pomalu studovat, ale její touha po tom zlepšit svůj vzhled připomíná scénu z komedie Pravá blondýna, kde představitelka hlavní role chodila do školy s růžovoučkým notebookem, aby byla stylová za každých okolností.

„Ale já už mám vážně za sebou pár školení s fotografem Robertem Novotným, který IT oboru rozumí,“ brání se Eliška v narážce na muže, s kterým se poznala při nedávném focení. Říká, že by prý jednou chtěla lidem radit nejen s počítači, ale i s mobily. Snad ne jen tak, jakou módní tapetu si dát na plochu…

Reklama

Další články

Načítám