Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Zuzana Fialová se pyšní krásným přírodním poprsím, tak proč by se jím nepochlubila a občas ho neukázala. Příležitost k tomu měla například ve filmu Obsluhoval jsem anglického krále, kde se v roli Marcely odhalila do půli těla, což se zasněným pohledem velmi ocenil Oldřich Kaiser. A nezůstal sám, před televizními obrazovkami se k němu přidali další.

Fialová je absolventkou bratislavské Vysoké školy múzických umění a kromě již zmíněného Menzelova filmu má na kontě mnoho dalších rolí, i těch seriálových. Zahrála si například ve snímcích Babí léto, Pravidla lži, ve slovenské verzi Ordinace v růžové zahradě nebo v Lidicích, kde spolu s Karlem Rodenem ztvárnila hlavní roli.

Jelikož je nejen krásná, ale, na rozdíl od mnoha dalších pohledných žen, které máme možnost vídat v kinech a na obrazovkách, jako příjemný bonus opravdu umí hrát, na projekty, s nimiž spojí své jméno, a v tom lepším případě i něco víc, je radost se dívat. Souhlasíte?

Reklama

Další články

Načítám