Hlavní obsah
Článek

Údajná bývalá přítelkyně porotce Talentu Jaro Slávika (49) Barbora Novotná (31), která má od patnácti let ochrnutou pravou půlku obličeje po vážné operaci mozku, u respektovaného fotografa celebrit nafotila krásné fashion snímky. Před objektivem fotoaparátu se objevila poprvé od listopadu, kdy se jí lékaři snažili optickou vadu na kráse korigovat. Podívejte se do fotogalerie na to, jak náramně se jim to povedlo!

„Nerada bych to rozmazávala a byla za chudinku, kterou se být rozhodně necítím. Zkrátka jsem byla na zákroku od pana doktora Kufy, který mi z tváře odstranil přebytečnou část odumřelého svalu. Nikdy ten problém úplně nezmizí, ale podařilo se mu mě výrazně vylepšit,“ děkuje Novotná, které v pubertě našli cévní nádor na mozku a od té doby má zasažený i lícní nerv.

Ještě před pár měsíci si musela dávat pozor na pravou stranu obličeje a fotila se vždy tak, aby ji zakryla. Nyní už ale nemusí nic skrývat. Dobře to dokazují snímky, které pořídil Jakub Ludvík, s nímž fotila již po několikáté. Na žádost Báry zůstaly naprosto bez zásahu retušéra. „I když už na to nemám věk, po operaci mám mnohem víc nabídek na honorované focení než kdy dřív. Teď momentálně je jich asi deset,“ libuje si Bára.

Tu prý v pubertě, kdy děvčata vlastní zjev řeší asi nejvíc, svůj drobný hendikep vůbec netrápil. „Začalo mi to vadit až později. Ale sžila jsem se s tím a problémy mi to nedělá ani v partnerských vztazích. Jen ve společnosti cizích lidí, kde se necítím dobře, mi to někdy vadí. Zvlášť, když chodí a vyptávají se,“ dodala Bára.

Související témata:
Kúfa

Reklama

Další články

Načítám