Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Šéf hlavního města Prahy Bohuslav Svoboda se může nazývat šťastným mužem. Díky své funkci má přístup k luxusní rezidenci primátora v centru Prahy o rozloze několika stovek metrů čtverečních. A právě v ní se uvelebily krásné modelky. Podívejte, jak jim to v luxusních večerních šatech slušelo!

I když má hlava největšího českého města k dispozici osmipokojový byt nedaleko Staroměstského náměstí, sám jej nevyužívá. Právě proto si tento ženatý pán mohl dovolit pozvat do rezidence dvojici krásek, které zde pro módní časopis nafotily fashion story týkající se blyštivé romance. Hitem letošního jara totiž prý mají být kamínky a krajka.

Hana Abrahámová a Karolína Vysatová vypadaly v šatech úchvatně, jejich krásu navíc podtrhuje nádherné prostředí primátorova bytu, který byl za první republiky vybaven ve stylu art deco. Fotograf módy, celebrit a divokých zvířat Robert Novotný pak dal snímkům ještě větší nádech luxusu.

Rezidence, která se nachází v Městské knihovně na pražském Mariánském náměstí, se dnes využívá především pro ubytování oficiálních návštěv.

„Rezidencí prošel Bil Gates, stejně jako dalajláma, navštívila ji řada evropských prezidentů, byl tu i David Coperfield a celá řada významných světových hudebníků,“ píše se na webu města Prahy.

Nechybí tu tři apartmány pro hosty, kuchyně, kuřárna nebo zimní zahrada s fontánou. Takový dnes již nevídaný přepych oběma dívkám slušel a je to vidět i na výsledných fotografiích!

Reklama

Další články

Načítám