Hlavní obsah
Článek

Po rozchodu s manželem Ashtonem Kutcherem (46) zaháněla Demi Moore (61) smutek poněkud nedospěle. Přestože jí táhlo na padesát, vymetala večírky a lovila zajíce. Po Ashtonovi, mladším o patnáct let, si chtěla dokázat, že na ni mladíci stále letí. Jenže to se znelíbilo jejím třem dospělým dcerám. A tak s ní přestaly komunikovat. Po roce a půl vzaly mámu konečně na milost.

Demi se loni dokonce zhroutila a její léčení prý čtyřiadvacetiletou Rumer, jednadvacetiletou Scout a osmnáctiletou Tallulah jen utvrdilo v tom, že bude lepší se mámě vyhýbat. Chovala se jako puberťačka a ony se za ni styděly. Jejich postoj se ale nelíbil ani otci Bruci Willisovi, s nímž Demi žila před Kutcherem.

Styky s mámou nejprve přerušila nejstarší Rumer, která má na sestry vliv. Tento týden se však právě ona se slavnou mámou opět ukázala na veřejnosti. Plné úsměvů odcházely společně z hodiny jógy.

„Rumer je opravdu tou, která o tomhle všem jako nejstarší rozhoduje. V době, kdy Bruceova manželka Emma porodila jejich dceru, začala se Demi chovat šíleně a chodila neustále po večírcích. Bruce se teď straní veřejnému životu, a to jeho dcerám vyhovuje. Měly pocit, že Demi by také měla spíš zůstat doma a být víc matkou. Nakonec odešla do léčebny, chtěly to po ní už dávno. Ale pak zase vyšla ven, pařila a tančila na stolech,“ píše k tématu britský list The Sun

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám