Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Levněji než loni i předloni. Zpráva, která v dnešní době vypadá jako z říše snů. Řeč je o cenách letních dovolených, které v dnešních dnech na slevových portálech začínají Češi kupovat jak o závod. Důvodem jsou zejména velké slevy pro rychlé zájemce - výjimkou nejsou ani týdenní dovolené za tisícovku. Za vším stojí snaha cestovních kanceláří a hoteliérů zviditelnit se. Vědí, že když u nich strávíte dobrou dovolenou, doporučíte zájezd anebo hotel svým známým nebo se vrátíte příště.

Vše přehledně na jednom místě

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Kdo se má ale ve všech nabídkách slevových serverů vyznat a všechny postupně prohledávat? Agregátor slevových portálů Slevín.cz vám pomůže rychle vybrat dovolenou přesně na míru. Veškeré nabídky najdete totiž na jednom místě – v přehledné sekci Pobyty a cestování jsou nyní s průměrnou slevou 53%!

Je to stejně jednoduché jako nákup v e-shopu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Vyberete si typ dovolené, lokalitu a pak další podrobnosti, jako je třeba způsob dopravy, úroveň hotelu nebo forma stravování. Pak už se vypíšou dovolené, které odpovídají vašim požadavkům. A za nejvýhodnější cenu – se slevou třeba až 62 %!

Široký výběr dovolených na Slevín.cz

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nabídky na Slevíně pocházejí od 94 spolehlivých slevových serverů, z čehož více než 35 z nich nabízí slevy na dovolené. Za pár sekund tak „prozkoumáte“ stovky nabídek a vyberete tu, která vám nejvíce vyhovuje. Slevín spolupracuje jen s ověřenými partnery, takže máte jistotu bezpečného nákupu. Veškeré zájezdy jsou pojištěné podle zákona, nikdo se tak nemusí bát, že přijde o své peníze.

Nabídky pouze od ověřených partnerů

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Slevín spolupracuje jen s ověřenými partnery, takže máte jistotu bezpečného nákupu. Veškeré zájezdy jsou pojištěné podle zákona, nikdo se tak nemusí bát, že přijde o své peníze.

Kvalita služeb

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Slevín si dává záležet na kvalitě prodávaných služeb. I když tedy koupíte dovolenou se slevou 58 %, dostanete 100% servis. Nákup dovolené je rychlý, jednoduchý a přímo z vašeho domu. Je jedno, jestli hledáte dovolenou na poslední chvíli, nebo plánujete odpočinek měsíce dopředu. Slevín vám vždycky najde tu nejlepší nabídku.

Další články

Načítám