Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jsi zlobivá holka. Hodně hodně zlobivá, říká Beyoncé téhle extravagantní divě v klipu k písni Telephone, na které spolu majitelky dvou výjimečných hlasů spolupracovaly. A je to pravda pravdoucí. Už několikrát jsme se přesvědčili, že Gaga zlobí nejen v klipech, ale i – a možná hlavně – v reálu. Jako naposled v Riu, kde si šla zaskotačit s místními dětmi, což je chvályhodné. Jen kdyby si trochu hlídala sukni, která jí při sedu sklouzla tak, že bylo zpěvačce vidět až do nebes.

Gaga byla zabraná do hry, takže si na rozdíl od všudypřítomných paparazzi svého lehkého faux-pas zřejmě ani nevšimla a naplno si užívala radovánek se svými malými fanoušky.

Do brazilského Ria de Janeira Lady Gaga dorazila v rámci svého turné Born This Way Ball a krom pobíhání s dětmi trávila svůj volný čas u moře, kde odhalila smyslné křivky v bikinách, nebo pobíháním po balkoně jen v kalhotkách.

Reklama

Další články

Načítám