Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vypadá to, že herečka a jedna z našich nejoblíbenějších moderátorek Adéla Gondíková (50) se může radovat. Její milenec Jiří Langmajer (57) se konečně rozhoupal a po 23 letech manželství s ženou, která má tolerance jako žádná jiná a na hlavě snad svatozář, se chce rozvést.

O tom, že to mezi Gondíkovou a Langmajerem, který je pověstný svou slabostí pro krásné ženy, především své herecké kolegyně, není jen další úlet, svědčí nejen to, že spolu s přestávkami randí už asi dva roky, ale také to, že se Adéla svým kolegyním v divadle svěřila, že ona a její milý plánují společné bydlení. Už tedy žádná nárazová dostaveníčka v Langmajerově garsonce. „Sháníme si společné bydlení,“ svěřila se herečka podle Blesku svým kolegyním.

Langmajer, který byl v minulosti spojován také s Ivanou Jirešovou, Petrou Faltýnovou či Mášou Málkovou, má s manželkou Kamilou dvě dcery. Gondíková má z předchozího manželství s Ondřejem Brouskem dceru Nelu.

Reklama

Další články

Načítám