Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vedení televize Nova, které v posledních měsících rozjelo rozsáhlou kampaň na omlazení svých tváří, má v hledáčku dalšího krasavce. Hledače talentu televize Nova, kteří aktuálně hledají mladé tváře pro své pořady, zaujal talentovaný moderátor, který se sám živí jako hledač talentů, Michal Šeda.

„TV Nova hledá nové mladé tváře pro své pořady. Já jsem se o tom dozvěděl od produkční, která mě na konkurz pozvala, protože věděla o tom, že se moderování věnuji už několik let. Kromě toho se živím jako lovec talentů a částečně modelingem,“ svěřil se Šeda, který prošel sítem až do posledních kol výběrového řízení.

„Castingu se zúčastnilo desítky mužů a žen do 30 let. Většinou to byli moderátoři se zkušenostmi z rádií či konkurenčních televizí. Já jsem postoupil jako jediný muž a se mnou 3 krásné slečny,“ prozradil Šeda, který poodhalil, jak vypadá casting do televize.

„Byl rozdělen do třech segmentů. Moderace zpráv, počasí a volná moderace pořadu Snídaně s Novou. Nejvíc jsem, myslím, zaperlil při počasí, které jsem moderoval velmi netradičním způsobem. Režisér na můj výkon odvětil, že mi musí vymyslet Počasí speciál,“ směje se Šeda, který by zapadl nejen mezi další krasavce, kteří se již na televizních obrazovkách televize Nova objevují, ale i ke krásným moderátorkám, které si na Nově vybírají převážně z řad finalistek České Miss.

Ani Šeda totiž nemá k modelingu daleko. V poslední kampani pro výrobce energetického drinku s vodkou, který je už namixovaný v plechovce, se dokonce objevil se svou přítelkyní Lenkou Hovorkovou, kterou můžete znát nejen z reklamy na SuperStar, ale i z reality show Hotel Paradise.

Reklama

Další články

Načítám