Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Známá britsko-kanadská herečka se nejspíš jen tak nezbaví nálepky sexuální dračice, kterou si vysloužila jako Samantha Jones v seriálu Sex ve městě. Podobně laděnou roli získala i krátce poté, co se stal úspěšný i stejnojmenný film navazující na zmiňovaný seriál. Náruživka Samantha v podání Kim Cattrall se minulý rok objevila i v peprné komedii Seznamte se, Monica Velour.

Dnes šestapadesátiletá Kim se ve filmu objevuje v hlavní roli dávno zapomenuté pornohvězdy z 80. let, již vyhaslá sláva dovedla až k pochybnému životu na okraji společnosti. Jako ‚starou dobrou‘ Monicu Velour ji však dodnes obdivuje sedmnáctiletý panic a intelektuál Tobe Hulbert, který se rozhodne svou hvězdu najít. Když zjistí, v jakých podmínkách jeho idol žije, rozhodne se jí chtě nechtě pomoci.

Cattrall musela kvůli této roli přibrat a odvážit se ke striptýzu před kamerou jen v bílém prádélku a punčochách. Na to, že herečce bylo v době natáčení 54 let, vypadala i s pár kily navíc velmi zachovale, co říkáte?

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám