Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Mít krásný zdravý chrup je pro zpěvačku asi stejně důležité, jako pro vrcholového běžce nelámat si obden dolní končetiny. Většina umělců to dobře ví a třeba takový Karel Gott či Jiří Krampol mají úsměv tak běloskvoucí, jako by teprve nedávno přišli o mléčné zuby. Iveta Bartošová (†48) však asi zapomněla, že i pro ni by mělo jít o pracovní nástroj a že při zpěvu se musí otevírat ústa, a tak na svém posledním vystoupení ukázala, jaké má mezery v ústech! Dostala snad nakládačku?

Jedno se Ivetě musí nechat. Zas a znovu předstupuje před publikum, i kdyby při posledním vystoupení sklidila obrovskou kritiku. V podniku nedaleko Uhříněvsi nefungovaly mikrofony, které její výkon hodně pokazily, to ale nebylo rozhodně nejhlavnější. Smutnější bylo, že Iveta v zápalu boje s vlastními písničkami zapomněla, že jí chybí nějaký ten zoubek v levé části úst a nevědomky se s tímto svým hendikepem pochlubila všem v sále.

Bartošová si evidentně zapomněla skočit k zubaři pro můstek. „Zdá se, že pacientce chybí pětka a šestka vlevo nahoře, čili malá a velká stolička,“ posoudil pod zárukou anonymity chrup umělkyně uznávaný stomatolog.

„To só zuby nebo notové zápis pro buben v nějakym vojenskym maršu?“ ptá se na Facebooku Iveta Bartošová oficiální antistránky uživatel s přezdívkou Prdko Jistič. Třeba si zpěvačka pořídí zubní náhradu za honorář na diskotéce, který činil čtyřicet tisíc korun.

Iveta se ale zachovala i jinak neprofesionálně. Vadilo jí, že coby známá umělkyně přitáhla média. Jiný by nehnul brvou, ne tak ale naše populární pěnice „Točí mě na kamery, mobily, foťáky, blesky. Nevidím, takže se mi strašně zpívá,“ postěžovala si pořadu televize, jejíž web Prima Style fotografii poškozeného chrupu přinesl, zpěvačka. Dokonce i při vystoupení upozornila jednoho z kameramanů, že kvůli jeho světlu nevidí, a její bodyguard Josef Rychtář hned vystartoval, aby s hříšníkem zúčtoval.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám