Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák s skladatel Zdeněk Style Hrubý (52) si koupil dům v obci Hostivice. "Je tady klid, mám rád přírodu, starám se o zahradu, mám tady i jezírko s rybami. Úžasné místo pro inspiraci," pochvaluje si svoji volbu. "A za dvacet minut jsem v centru Prahy," dodává.

Jeho dům sice není žádný Southfork, ale pro něj a přítelkyni stačí bohatě. "Mám doma i studio, takže když mě napadne nějaká písnička třeba při sekání trávníku, můžu hned vyměnit sekačku za počítač," směje se Zdeněk, který skládá například pro Lucii Vondráčkovou (44) nebo Kateřinu Brožovou (56).

Momentálně pracuje na hudebním filmu, který by se měl realizovat během příštího roku. "Možná z něj bude i muzikál, ale víc bych zatím prozrazovat nechtěl," svěřil. A když už jsme se u něj ocitli na návštěvě, ukázal nám i své tenisové rakety a kolo. "Jsem sportovec, bez pohybu si nedovedu život představit. Teď o tom ale musím přesvědčit i přítelkyni," uzavřel.

Reklama

Další články

Načítám