Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Ewa Farna (30) bude zřejmě nejmladší porotkyní v historii českých a slovenských talentových soutěží. Na svou novou roli, za kterou mimochodem dostane velmi dobře zaplaceno, mluví se o dvou miliónech, už se moc těší. Dokonce tak, že přímo z Polska poslala natěšeným fanouškům usměvavý pozdrav.

Ewa na kameru v krátkosti dodala odvahy všem, kteří touží prorazit ve stejné branži jako ona. „Pokud máte rádi nové zkušenost, nové zážitky a milujete hudbu, tak neváhejte a zkuste to,“ vzkázala Ewa.

Castingy soutěže proběhnou 10.11. v Košicích, 11.11. v Banské Bystrici, 17.11. v Ostravě, 18.11. v Brně, 1. a 2.12. v Bratislavě a 15. a 16.12. v Praze. Další možností, jak se přihlásit a případně postoupit, je poslat nám do konce listopadu na mailovou adresu superstar@super.cz svou mp3 nahrávku a čekat, zda budete vybráni mezi pětku nejlepších, z nichž bude superstárovskou porotou vybrán jeden šťastlivec, který postoupí rovnou do užšího výběru a stane se Divokou kartou Super.cz. Podrobná pravidla naleznete zde.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám