Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bývalá zpěvačka skupiny Holki Klára Kolomazníková se rozhodla pro liposukci břicha a Super.cz byl exkluzivně u toho. Zatímco Klára s úsměvem ležela a plastický chirurg Tomáš Paduch odsával tuk, naše kameramanka při pohledu na zákrok skoro omdlela. Kláře byl odsán neuvěřitelný litr a půl tuku.

Se svými pocity se nám zpěvačka svěřila čtyři dny po plastice. "Dneska se cítím už úžasně. Ani už skoro necítím bolest. Je to první den, který je opravdu v pohodě. Péči o dceru jsem ale zvládala hned první den. Dva dny jsem byla u rodičů, maminka mi trochu pomáhala, dnes už jsem úplně v pohodě," řekla Super.cz Klára.

Liposukce břicha prý není poslední plastickou operací, kterou plánuje. "Nikdy jsem nebyla hubená, ale břicho jsem neměla. Po porodu to pořád nešlo dolů, tak jsem si řekla, proč si nepomoci liposukcí," prozradila.

"Protože to je skoro bezbolestné, není to nic hroznýho, plánuji ještě jednu. Chtěla bych jít ještě na vnitřní stehna a zbytek se bude muset sundat jinak. Cvičit a makat. K dnešnímu dni mám dole osm kilogramů. Mám v plánu shodit tak 25 kilo, takže ještě sedmnáct musí dolů," dodala zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám