Hlavní obsah
Článek

Arin Andrews je dospívající kluk, který miluje závody na kolech, jeho přítelkyně Katie Hill je půvabná dlouhonohá bruneta. Oba jsou teenageři a šíleně se milují. Na tomto příběhu připomínajícím vyprávění o Romeovi a Julii by nebylo nic zvláštního, kdyby oba adolescenty nespojovalo jedno veliké tajemství - Arin býval dívkou a Katie byla zase chlapcem.

Katie se narodila jako hoch. Rodiče jej pojmenovali Lucas. „Vyrůstala jsem jako šťastný kluk,“ říká Katie. I když byla se svým vzhledem spokojená, uvnitř sebe cítila, že touží být ženou. „Vždycky jsem si představovala, jak jdu k oltáři v bílých šatech. Viděla jsem se jako nevěstu.

Ve škole byla Katie alias Lucas šikanována. „Byla jsem terčem šikany a zneužívání. Vysmívali se mi. Cítila jsem se poníženě,“ uvádí.

Krátce nato se začala oblékat jako dívka a její otec Randy Hill, který byl bývalým námořním plukovníkem, změnu nesl těžce. „Truchlil jsem nad ztrátou svého syna,“ prohlásil. Matka Jauzlyn ale věděla, že musí dát sbohem svému synovi a přivítat dceru. „Bylo mi to jedno, chtěla jsem, aby byla šťastná,“ pronesla milující maminka.

Tento rok osmnáctiletý Lucas podstoupil změnu pohlaví a stal se Katie. „Věděla jsem, že se probudím jako plnohodnotná žena,“ uvedla Katie, které ihned po změně pohlaví do života vstoupila láska.

Arin (16) měl podobný příběh jako Katie - ale v opačném pořadí. Narodil se jako rozkošná holčička Emerald. V nitru ale věděl, že se touží stát mužem. „Každý den mě to mučilo. Nepoznáváte se v zrcadle,“ řekl Arin. Když své tajemství prozradil matce, nemohla se s tím smířit. V šatně má stále schované jeho holčičí šaty.

Před šesti měsíci si Emerald změnila jméno na Arin a začala užívat mužské hormony. Tím mu začaly růst vousy a zhoustlo mu ochlupení po celém těle. Navíc se snaží posilovat, aby působil silnějším dojmem.

Když se jednoho dne poznali na rande, byli sebou okouzleni. Teď, když ještě mají stejnou velikost oblečení, vyměňují si ho.

Myslím, že Arin je nejúžasnějším klukem, kterého jsem kdy potkala,“ říká Katie a Arin na oplátku podotýká: „Opravdu věřím, že je pro mě tou pravou.“

Reklama

Další články

Načítám