Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Přinášíme vám várku nejnovějších přírůstků do kolekcí spodního prádla. Nechte se unést na jarní vlně a udělejte si radost krásným prádlem. Nejnovější kousky jsou krásné, pohodlné, romantické i sexy. Jaké lahůdky si pro vás návrháři připravili? Podívejte se s námi.

Krásné spodní prádlo by nemělo chybět žádné ženě

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Na velikosti prsou nezáleží. Potřebujete podprsenku, která dodá vašim vnadám na objemu, nebo k vám naopak byla příroda příliš štědrá a hledáte kousek, který vaše prsa zkrotí? Astratex.cz má řešení pro všechny! Objevte svět krásného spodního prádla, kde každá žena najde to pravé.

Romantika s nádechem jara

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Hledáte prádlo, ze kterého bude čišet jarní atmosféra? Unikátní push-up podprsenka Fragola je pro vás ta pravá. Stane se skvostem ve vašem prádelníku a okamžitě vás okouzlí svým jemným originálním vzhledem. Květinový motiv je jako dělaný na jarní dny a push-up efekt dodá vašim vnadám na objemu.

Sexy kousek pro větší prsa

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pokud k vám příroda byla štědřejší, nejspíš nehledáte push-up podprsenku, ale více oceníte pohodlí a celodenní oporu. To vše nabízí podprsenka Caltha. Navíc láká i na přitažlivý vzhled! Kontrast průhledného a neprůhledného materiálu je velmi svůdný a vy budete sexy jako nikdy dřív. Buďte okouzlující ještě dnes.

Jemnost a elegance

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Zapomeňte na nudné jednobarevné hladké prádlo a nechte se svést unikátní kombinací krajky a originálního motivu. Podprsenka Aimy si vás získá na první pohled, a jakmile ji obléknete, už nebudete chtít jinou. Nenabízí jen krásný vzhled, ale především pohodlí. Třešinkou na dortu je push-up efekt, který v okamžiku vykouzlí plný dekolt. Co na ni říkáte?

Něžný vzhled a maximální komfort – to pravé pro větší poprsí!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Polovyztužená podprsenka Loomis je určená všem dámám s větším poprsím, které požadují komfort a krásný vzhled. Skvěle padnoucí střih, širší ramínka a boční kostice zaručí celodenní pohodlí a perfektní tvar prsou. Jemné krajkové zdobení dodává podprsence na něžnosti. Dopřejte si komfort, který si zasloužíte!

Další články

Načítám