Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Klára Vytisková si už sedm let užívá spokojeného vztahu s bubeníkem ze své kapely Toxique Romanem Víchou, za kterého je už navíc dva roky vdaná. Přestože mnohé páry zažívají právě po sedmi letech vztahovou krizi, ona je prý stále zamilovaná jako puberťačka.

„Přemýšlela jsem, čím to je a asi jsem recept na spokojený vztah odhalila. My jsme si totiž stále vzácní," hluboce se zamyslela zpěvačka a jedním dechem dodala: „Roman byl například tři týdny na turné s jinou zpěvačkou, a tak když už se potkáme, naplno si to užíváme. Třeba si užíváme velké dlouhé snídaně, to já miluju. Obklopíme se jídlem, čteme si noviny a užíváme si jeden druhého.“

Členové kapely Toxique se v poslední době věnují svým vlastním projektům, což je podle Kláry prý zdravé hlavně pro samotnou kapelu. Ona sama se zaměřila na vlastní sólovou kariéru, skládá hudbu a píše si texty. „Uvidím, jestli z toho vytvořím desku, protože cédéčko jako formát v dnešní době postrádá smysl. Každopádně mě to ale hodně baví," řekla nám Klára na představení kalendáře a diáře projektu Art for Life DREAM 2013 bojujícího proti onemocnění AIDS.

Mohlo by se zdát, že je ideální čas na to, pořídit si dítě. Kolegové z kapely dokonce Vytiskové naplánovali miminko na podzim roku 2012, což je právě teď. Bříško se zpěvačce ale nekulatí. „Nikdy asi nebude ta ideální doba na dítě. To prostě musí přijít samo. Netvrdím, že se toho ale neděsím. Vždyť v těhotenství nebudu moci používat ani lak na vlasy. Co já si proboha počnu," vtipkuje Klára.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám