Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Téměř padesátiletá jazzmanka a pianistka Diana Krall (47) neztratila za poslední tři roky, kdy v Praze koncertovala naposledy, nic ze svého sex-appealu. Rozená Kanaďanka žijící v New Yorku udržuje ve formě nejen svůj nezaměnitelný hlas, ale také svou postavu, kterou by jí mohla závidět spousta dvacítek. Přesvědčte se sami...

Tato charismatická zpěvačka navíc potěší svou návštěvou i české fanoušky. Držitelka několika hudebních cen a autorka sedmi platinových alb vystoupí v pražském Kongresovém centru již v pondělí, a to celkem potřetí ve své kariéře.

Půvabná Krall svůj pražský koncert opět vyprodala, ale tentokrát se pořadatelé rozhodli pro velký zájem uvolnit na poslední chvíli ještě několik sérií vstupenek.

Dnes již jazzová legenda má východoslovenské předky, i proto nám její příjmení zní povědomě.

Jejím manželem je již deset let britský písničkář Elvis Costello, společně vychovávají dva syny - dvojčata Dextera Henryho Lorcana  a Franka Harlana Jamese. Zpěvačka je porodila až ve svých dvaačtyřiceti letech. V roce 2004 byla Krall v Kanadě uvedena do síně slávy.

Související témata:
Diana Krall

Reklama

Další články

Načítám