Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec Bolek Polívka se prý dostal do finančních těžkostí. Vše způsobila rekonstrukce jeho farmy v Olšanech v hodnotě 31,9 miliónů korun.

Oblíbený herec podepsal smlouvu na přestavbu ubytovacích prostor a výstavbu bazénu včetně technologií s jistou brněnskou firmou. Majitel této společnosti Tomáš Kaláb tvrdí, že doposud nedostal zaplaceno za vybudování bazénu a příslušenství.

„Farma nám zaplatila pouze tu část, na kterou měla přiznané dotace EU, to znamená zhruba 23,9 miliónů, dále již nezaplatila nic,“ řekl Blesku stavař. Přestože prý Kaláb nabídnul herci možnost splácení dluhu formou splátkového kalendáře, jeho nabídka nebyla vyslyšena.

Bolek Polívka a jeho partnerka Marcela Černá, která je jednatelkou farmy, neuznávají nároky stavební firmy. Manželé tvrdí, že faktury stavební firmy byly vystaveny neoprávněně, neboť firma účtované práce neudělala, zčásti neodpovídaly normám a zčásti byly práce vadné. S tím ale nesouhlasí Kaláb, který tvrdí, že dílo bylo řádně předáno v září roku 2010 a nevykazuje žádné nedodělky.

Vypadá to, že nic nezabrání tomu, aby celý spor opravdu skončil u soudu.

Reklama

Další články

Načítám