Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Stříbrný finalista první řady Česko Slovenské SuperStar Miroslav Šmajda (35) zuří. Naštvalo ho, že management jeho kolegyně ze soutěže Markéty Konvičkové (29) kvůli propagaci mladičké zpěvačky zneužil jeho jméno. Rozeslal prý Mirovy fotky s Markétou, které měly dokazovat, že spolu mají vztah. "S Markétou opravdu nerandím. Proč taky? Včera jsem potkal dvě nádherné Švýcarky, zítra budu s jinou. Není důvod se vázat," prozradil Miro Super.cz na čtvrtečních narozeninách klubu Óčko.

"Lidé od Markéty byli dokonce tak drzí, že novinářům podstrčili mé naprosto vymyšlené přímé řeči. Kdo mě zná, ten ví, že bych nikdy neřekl, že s někým jsem. Ani náhodou to není pravda. Užívám si života. Někdo by mohl říci, že jsem sexuální mašina. Možná teď tak trochu jsem, ale proč ne?" říká Miro. Velké poučení ohledně něžného pohlaví si prý vzal ze svého šestasedmdesátiletého dědečka.

"Bylo to s ním opravdu velmi vážné. Když jsem za ním ale přišel do nemocnice, s vypětím všech sil vstal a řekl, že si ještě musí zkusit jít balit ženské. A běhal za sestřičkami. Hlavně jsem mu ale musel slíbit, že tu nebudu pro jedinou, když je na světě tolik ženských. A člověk s jeho zkušenostmi a moudrostí má určitě pravdu," usmívá se Miro.

Ten právě staví svůj nový management a chystá se definitivně přestěhovat ze Slovenska do Prahy, do které zatím jen dojížděl. Má to však háček. Je věrný své kapele a tak se jejím členům snaží v Praze dohodit stálou práci v nahrávacích studiích, aby se mohli přestěhovat také. "Bez kluků by mě hudba snad ani nebavila dělat," dodal sympaťák Šmajda.

Reklama

Další články

Načítám