Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když už se nějaké dámě podaří dostat pod kůži Johnnymu Deppovi (49), je to skutečně vážné a slavného herce to jen tak nepustí... Důkazem je nejen čtrnáctiletý vztah s francouzskou zpěvačkou a herečkou Vanessou Paradis, ale také jeho eminentní zájem o 22 let mladší americkou hereckou kolegyni Amber Heard. Ta je přitom tvrdým oříškem. Depp o její přízeň musí bojovat nejen s ostatními muži, ale také s ženami. O Amber je totiž známo, že si její srdce mezi pohlavími nevybírá...

S něžnou kráskou z filmu Nikdy to nevzdávej si Depp začal románek údajně po společném natáčení filmu Rumový deník v roce 2011. Herečka však jednomu z nejpopulárnějších hollywoodských herců prchla za ženou. S francouzskou modelkou Marií de Villepin přitom chodila ještě letos.

Jak se zdá, charismatický Depp herečku, která se před časem nechala z platinové blond obarvit nahnědo, přeci jen udolal. V sobotu večer byli společně spatřeni na koncertě Rolling Stones v Los Angeles. Dvojice se i na veřejnosti držela za ruce.

Reklama

Další články

Načítám