Hlavní obsah
Článek

Tento týden se ve VIP Prostřeno sešla opravdu nebezpečná parta. Sluníčková Naďa Konvalinková (72), baleťák Vlastimil Harapes (66), čarodějnice z Arabely Jana Andresíková a Květa Fialová (†88) si sice donekonečna opakovali jako mantru, jak je jim společně dobře, ve skutečnosti by se ale dala dusná atmosféra krájet stejně těžko, jako připravovaná dýně ke slavnostní večeři.

Vztahy mezi Fialovou a Harapesem byly napjaté už z předchozího dílu, vše se ale ještě víc vyostřilo, když skupinka vyrazila na výlet lodí po jezeře. Jelikož bylo bývalému sólistovi baletu Národního divadla chladno, přitulil se ke své hostitelce. „To není potřeba, on je dost teplej,“ zahlásila někdy až příliš upřímná Fialová. Poznámka o umělcově nevyjasněné sexuální orientaci zafungovala jako rozbuška. Harapes sice jen nenápadně zamumlal: „Ty potvoro“, následně jí to ale vrátil i s úroky a u jídla opravdu nešetřil kritikou.

U předkrmu láteřil: „Vylomil jsem si zub. Mám v tom jídle skořápku.“ Hereččina dýňová polévka nedosahovala kvalit té jeho, maso z hlavního chodu se mu zdálo už jednou přežvýkané, vytáčely ho hereččiny hlášky o všudypřítomných vitamínech a dezertu se málem ani nedotknul. „Tomu bych dal název brutální probuzení. Já počkám a pak to hodím kočkám,“ veršoval.

Baletní hvězda prý lituje toho, že do kuchařské show s nebezpečně upřímnou kolegyní vůbec šel. „Rozděluji lidi na dobré, špatné a nebezpečné. Paní Fialová patří do těch nebezpečných,“ nechal se slyšet v rozhovoru pro deník Blesk. „Má štěstí, že není mužskej, protože ty řeči, co ona má, to už by ji někdo zmlátil, že by se nepoznala,“ uvedl Harapes.

Útěchou pro Vlastimila Harapese může být to, že za útrapy se svéráznou herečkou získal aspoň zájezd k moři.

Reklama

Další články

Načítám