Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Velkolepý návrat pohádkové Popelky na televizní obrazovky všechny její fandy strašně potěšil, poměrně brzký odchod pryč ale zase rozesmutnil. Libuška Šafránková (†68) byla jedním z tahounů začátku seriálu Gympl s (r)učením omezeným, a tak všechny překvapilo, když se poměrně záhy zase rozhodla rozjetý seriálový vlak opustit. Teď se ale zdá, že se blýská na lepší časy a herečka uvažuje, že by se vrátila!

Super.cz to naznačila šéfka projektu Lenka Hornová a z jejích slov šlo vyčíst, že šance na návrat její největší hvězdy není vůbec nereálná. Spíš naopak.

„V druhé řadě Gymplu, kterou zrovna dotáčíme, se už asi Libuška neobjeví, ale dobrou zprávou je, že televize Nova si zrovna objednala další sérii. Tam je reálné, že by se mohla objevit,“ říká Hornová.

„Staly jsme se docela velkými přítelkyněmi, zrovna před pár dny jsme si o tom hodinu povídaly. Každého jiného bych přemlouvala a zkoušela na něj různé producentské finty, jenže u ní se mi to nějak nechce dělat. Byla bych nejšťastnější, kdyby se vrátila, je to ale na jejím rozhodnutí a v tuto chvíli asi ani ona sama neví, jak to dopadne,“ vysvětlila nám producentka úspěšného seriálu.

Ta také zavzpomínala na to, proč Šafránkovou štáb z Gymplu předčasně uvolnil. „Byla strašně utahaná. Při natáčení první řady zároveň točila Menzelův film a z celého léta měla tři dny volna. Auta ji vozila z jednoho placu na druhý, do toho se musela učit texty. K tomu ještě na podzim točila film s Pepou Abrhámem. Byla naprosto vyčerpaná, potřebovala si odpočinout. Proto jsme si dali pauzu,“ dodala Hornová, podle které jí už zbývající herci ze seriálu slíbili, že zůstávají i v další sérii, takže se dalšího nepříjemného překvápka asi nedočkáme.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám