Hlavní obsah
Článek

O známém moderátorovi Liboru Boučkovi (43) a jeho ženě kolují po Praze zvláštní zvěsti. Tvrdí se, že se mu v pořadí již jeho druhá manželka Jana, jež se živí jako koncipientka v advokátní kanceláři, spustila s kolegou právníkem v práci a odstěhovala se od něj. „To, jestli bydlíme spolu, bych vážně nechtěl komentovat,“ potvrzuje vlastně zprávy Bouček. Pokud se i tentokrát rozvede, bude to jak přes kopírák stejné, jako konec jeho prvního manželského svazku.

„Boučkovu ženu ten její milenec po dvou měsících vztahu vyhodil, a tak se chtěla vrátit k manželovi. Libor to ale odmítl. Teď bydlí sám,“ tvrdí zdroj. Moderátor informace o nevěře Jany, sestry nádherné tenistky Andrey Hlaváčkové, kategoricky odmítá, ale krizi nepopírá.

„Přísahám na smrt vlastní mámy, že ty teze nejsou pravdivé. V každém vztahu jsou období dobrá a horší, my teď máme to druhé. Nemá to jen jednu příčinu. Ale rozhodně to vážně není kvůli nějakému muži. Absolutní nesmysl,“ brání čest své choti docela přesvědčivě Libor. Je ale pravda, že i před prvním rozvodem s krásnou Slovenkou vše vehementně popíral, aby se pak ukázalo, že informace novinářů se zakládaly na pravdě.

„Přiznám, že nějaké věci řešíme, ale tahle konstrukce je mylná. Naše vztahy se vyvíjejí, dál bych to nekomentoval,“ dodal Bouček.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám