Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sexbomba Hana Mašlíková se poprvé svlékla pro pánský magazín. I když se rozhodla, že nejintimnější partie zůstanou zakryty, patří jí titulní stránka. Hanka nafotila dráždivé sexy fotografie s thajskou kráskou Nam. A jde o pořádně provokativní lesbické fotky.

Fotografie vznikaly v březnu v Thajsku na slonním ostrově Koh Chang. Není tedy divu, že na jedné fotografii pózuje nejen s Nam, ale také s živým slonem. "Najít slona bylo šíleně těžký. S týmem jsme si mysleli, že to bude hračka, ale v Thajsku je slon posvátné zvíře a fotit s ním a ještě k tomu nahá je takřka nereálné," řekla Super.cz Mašlíková.

"Po celodenním hledání jsme jednoho našli díky našemu thajskému kamarádovi. Podmínkou ale bylo odvézt slona do džungle mimo civilizaci," doplnil fotograf Jan Tůma, která má všechny snímky na triku.

Mašlíková je s fotkami velmi spokojená. S lesbickými fotografiemi narozdíl od úplné nahoty problém neměla. "Jednou jsem řekla, že bradavky nikdy neukážu a za tím si stojím. To bych fakt musela dostat třeba milión, abych se nechala ukecat. A to mi v Čechách nikdo nedá, takže zůstávám v klidu," směje se Mašlíková.

"A co se týče lesbických fotek, tak musím říct, že mi přijdou krásné, čisté. Nam byla moc příjemná a hodně jsme se během focení nasmály," dodala silikonová kráska, jejíž svůdné fotografie spatří světlo světa v Playboyi už v pondělí.

Reklama

Další články

Načítám