Hlavní obsah
Článek

Soutěže krásy jsou zapomenuty. Krásné dívky vystřídala v životě Miloše Zapletala už před několika lety hospodářská zvířata a vytváření nejrůznějších atrakcí pro děti. Na své farmě Blaník u Vlašimi v sobotu slavnostně otevřel Farma Park pro letošní sezónu, kterou začal opravdu stylově - před desítkami dětí oddal osla Ramisana s oslicí Nelli. A došlo i na novomanželský polibek.

"Ramisan už je zvyklý na to líbání s osličkami a dokonce i s poničkami. Nevěsta Nellinka byla trochu nervózní, protože na něj hrozně žárlí. Neustále kolem něj běhají ta druhá oslička i ponička, Ramisan je tady takový náš nevěrník," s úsměvem uvedl Zapletal, který jen za loňský rok ve svém Farma Parku uvítal na 20 tisíc návštěvníků.

"Rozhodně se u nás nenudíme. Sice jsme hodně závislí na počasí, ale je úžasné vidět, jak se tu děti baví a rodiče si užívají toho, že našli pro své ratolesti zase něco nového. Do budoucna připravujeme i svatby dalších zvířat a nejrůznější gastronomické akce. Je to zkrátka zase úplně jiný život," dodal Zapletal.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám