Hlavní obsah
Článek

Známý odborník na zdravou výživu Ing. Petr Havlíček pokračuje ve spolupráci se společností REJ a společně uvedli na trh nové výrobky z řady Víte, co jíte. Oblíbené grahamové a žitné sušenky s ovesnými vločkami nebo kakaové mají nového sourozence – lískooříškové s kakaovou vlákninou. Všechny tyto celozrnné sušenky mají vysoký obsah vlákniny, snížený obsahu cukru a neobsahují ztužené tuky! Díky praktickému balení po jedné sušence si je můžete vzít do auta, na cvičení nebo na výlet, v kabelce nebo kapse je máte vždy po ruce a nikdy se vám v teplých dnech neroztečou.

Celozrnné sušenky oceníte jako svačinku kdekoliv a kdykoliv

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Kromě sušenek zaujmou i další produkty určené pro zdravý a aktivní životní styl. K snídani nebo svačině doporučujeme sypaná müsli. Jejich základem jsou ovesné vločky, cereálie nejsou pražené ani doslazované. Například oříškové müsli s kousky čokolády obsahuje pouze cca 6g cukru ve 100g. Müsli je vhodné doplnit bílkovinou, např. bílým jogurtem.

Nebojte se těstovin, ale vybírejte kvalitní a celozrnné

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Ve správném a vyváženém jídelníčku nesmí chybět přílohy. Jaké vybírat a na co si dávat pozor? Velmi vhodnou přílohou, které se hodí k mnoha pokrmům, jsou těstoviny. Pro uchování jejich výživových hodnot je vařte al dente („na skus“) a pokud možno používejte celozrnné semolinové – mají vysoký obsah vlákniny, nižší GI a výborně chutnají. Řada Víte, co jíte kromě penne a vřeten nově nabízí také celozrnné špagety. Těstoviny nemusí být jen přílohou teplých pokrmů, ale jsou skvělé i jako součást osvěžujících studených salátů – s tuňákem, šunkou nebo sušenými rajčaty a sýrem a pochopitelně zeleninou. Vždy pamatujte na vyvážený příjem – bílkoviny, tuky, sacharidy.

Čaje, které prospívají organismu a skvěle chutnají

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Dopřejte si lahodné bylinné směsi, které nejen v jarním období pozitivně působí na metabolismus a látkovou výměnu a podporují trávení. Čaj Detoxikace&Antioxidanty obsahuje kopřivu, pu-ehr, zelený čaj a noni. Odpočiňte si se šálkem relaxačního čaje nebo naopak dobijte energii a vyžeňte únavu s povzbuzující bylinnou směsí Energie&Vitalita. V horkých dnech si je vychutnáte i ledově vychlazené jako alternativu sladkých ice tea nebo limonád.

Buďte na léto ve formě s výrobky Víte, co jíte

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nutričně vyvážené výrobky a pravidelný pohyb, to je ta správná volba pro aktivní životní styl. Produkty Víte, co jíte zakoupíte ve vybraných prodejnách se zdravou výživou, sušenky také v HM Globus nebo síti prodejen Vitaland. Kompletní sortiment a výhodný MULTIPACK Víte, co jíte za akční cenu naleznete pouze nyní na eshopu REJ s.r.o.

Další články

Načítám