Hlavní obsah
Článek

Moderátorka Martina Gavriely (45) se před časem přiznala, že má nahoře devět kilogramů. Nemůže za to přežírání, ale hormonální léky, které brala na podporu otěhotnění. S přítelem, muzikantem Marcusem Tranem, si moc přáli miminko a stále se nedařilo. Zatímco Martina nyní úspěšně kila navíc shazuje, její přítel Marcus naopak začal pořádně přibírat na váze.

"Asi jsme si to nějak otočili. Marcus má nahoře deset kilo a je z toho dost ve smrti. Je jak holka, kouká se na sebe do zrcadla a zuří, že musí začít něco dělat," řekla Super.cz Gavriely. "A ještě za to obviňuje mě, že prý dobře vařím. Pravdou je, že ho asi trošku vykrmuju," dodala se smíchem moderátorka.

Markus nyní začal chodit do posilovny, boxuje do pytle a s kily chce zatočit. Exotický fešák, kterému v minulosti podlehly Olga Lounová (43) či Ewa Farna (30), chce být zase do plavkové sezóny ve formě. Jak se Marcus pěkně zakulatil, můžete vidět třeba zítra ve Žlutých lázních, kde to od 22 hodin pořádně roztočí s kapelou Walda Gang. A není z kapely jediný, na koho se můžete těšit. Přes zimu se pěkně zakulatil prý také potetovaný drsňák Ali. To bude pokoukáníčko.

Reklama

Další články

Načítám