Hlavní obsah
Článek

Bujné poprsí v hlubokém výstřihu sice nemusí ve všech mužích vzbuzovat obdiv a touhu, ale k titulu ‚sexsymbol‘ je ho zapotřebí vždy. Toho si byla vědoma i šestice známých dam, které se na svých vnadách nebály postavit kariéru a především vlastní popularitu. A zda jde o poprsí přírodní, či silikonové, to je ve výsledku úplně jedno...

Asi nejslavnější herečkou, jež je spojována s bujnými ňadry, je bezesporu Pamela Anderson (56). Výjimečným hereckým talentem sice nikdy neoplývala, ale její role záchranářky C. J. Parker v seriálu Pobřežní hlídka z ní jednou provždy udělala sexuální idol miliónů mužů po celém světě.

V Pameliných šlépějích se vydala také modelka Katie Price (45), která má, podobně jako její předchůdkyně, poprsí vylepšené silikonem. Obě dámy toho mají hodně společného. Jsou ctižádostivé, blond, opakovaně pózovaly pro pánské časopisy a mají smůlu na chlapy.

V současnosti jsou však nejvíc v kurzu dvě dámy, které prohlašují, že jejich přednosti jsou čistě a jen darem přírody. Řeč je o Kim Kardashian (43) a Kelly Brook (44). I když u Kim se neustále vedou kvůli pravosti jejích ňader pře. Že by se začal projevovat u mužů jiný vkus? Zatímco kdysi vedly blondýnky se silikony, dnes se zdá, že prim hrají smyslné tmavovlásky s přírodní výbavou.

Vedle těchto slavných krásek se zdají být další blondýnky, které stavěly pouze na svých vnadách, jen slabým odvarem. Jednou z nich je modelka a manželka rappera Ice-T Coco Austin (45), jež se stále nemůže nabažit vlastních fotografií, kterými vytrvale zásobuje své následovatele na sociálních sítích. Další je pak teprve osmnáctiletá žena herce Douga Hutchinsona (52) Courtney Stodden, která se díky manželovu jménu snaží zviditelnit jako modelka a country zpěvačka.

Reklama

Další články

Načítám