Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Období předvánočního shonu a svátečního přejídání naší postavě dvakrát nesvědčí. Všechno to cukroví, řízky, nejrůznější bramborové saláty a mnoho dalších laskomin - kdo by odolal? Pokud ale máte s udržením váhy potíže, následky na sebe nenechají dlouho čekat. Díky KetoDiet ale můžete své "hříšky" hravě napravit.

Proč právě KetoDiet?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

KetoDiet je proteinová dieta určená k rychlému a účinnému hubnutí v několika po sobě následujících krocích. Je ale vhodná také jako prostředek k dlouhodobému udržení váhy právě tehdy, když hrozí, že vás chutě ovládnou. Stačí na nějaký čas jedno nebo dvě běžná jídla nahradit produkty KetoDiet a vaše křivky nezačnou bobtnat.

Dieta na plný plyn

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Celkový dietní program je uzpůsoben tak, aby byly spalovány pouze uložené tuky a svalovina byla ochráněna. Hubnutí se tak nastartuje již po prvních 3 dnech a vy se za první měsíc budete moct pochlubit několika shozenými kily! Důležité je zmínit také naprosto minimální riziko jojo efektu - toho je docíleno pozvolným přechodem k běžnému jídelníčku, pravidelností ve stravě a samozřejmě zařazením pohybové aktivity.

Je libo sladké?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Máte-li raději sladké, bude pro vás vhodný nápoj KetoDiet v několika atraktivních příchutích - vanilkové, jahodové, banánové, kokosové a dalších. Příprava je naprosto jednoduchá. Stačí rozmíchat, počkat 10min a s chutí vypít.

Nebo raději slané?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Naprostou NOVINKOU v nabídce produktů KetoDiet jsou 3 varianty vynikajících proteinových omelet. Dopřát si můžete slaninovou, sýrovou nebo žampionovou příchuť a svůj dietní jídelníček tak příjemně obohatit.

Další články

Načítám