Hlavní obsah
Článek

Většina lidí se nemusí pravidelně účastnit akcí konajících se na červeném koberci, ale jelikož přichází čas vánočních večírků, mnozí z nás budou nuceni pózovat hledáčkům fotoaparátů. Vezměme si proto příklad z celebrit, abychom se naučili pár triků, jak na fotce vypadat co nejlépe.

Dlouho předtím, než rozjela svou kariéru módní návrhářky, se Victoria Beckham (50) na červeném koberci objevovala jako Posh Spice. Už v té době měla vychytaný postoj, který dodržuje dodnes. Manželka fotbalisty Davida Beckhama většinou pózuje z levé strany a levou nohu má lišácky vystrčenou vpřed, aby opticky prodloužila tělo. Ramena stáhne k sobě, čímž ztenčí jejich šířku.

Herečka Blake Lively je od přírody štíhlá a krásná žena. Její póza většinou spočívá v rovném postoji, kdy obě nohy roztáhne kousek od sebe, přičemž pravou nožku mírně vystrčí. Levou ruku si opře o levý bok a pravou nechá volně podél těla.

Emma Watson alias Hermiona má oblíbený velmi zvláštní postoj. Nohy překříží, aby vypadaly vypracovaněji a delší, čímž rovněž docílí toho, že její boky vypadají užší. Jako Blake většinou opře pravou ruku o pravý bok a levou nechá volně podél těla.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám