Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Romana Jákl Vítová zažila při focení poslední pracovní zakázky děsivou chvilku. Během focení nové kampaně jí ochrnula půlka obličeje. Romana dostala těžký zánět lícního nervu.

Nepříjemné zdravotní potíže považovala nejdříve za příznaky nastupující angíny. Práci s ohledem na realizační tým a domluvené termíny rušit nechtěla a před objektiv fotografa Jaroslava Urbana se postavila odhodlaná podat maximální výkon.

„Focení probíhalo bez větších problémů. Cítila jsem sice, že mám ztuhlý obličej, ale měla jsem i teplotu a celkově mi nebylo dobře, takže jsem to ani moc nevnímala. Asi v polovině focení ke mně přišel fotograf s tím, že mi padá víčko,“ popisuje Romana.

Levá strana obličeje jí postupně téměř celá ochrnula, moderátorka však focení osvětové kampaně na zdravou šunku i s takovým handicapem dokončila. V čase mezi záběry jí tak vizážistka kromě úprav make-upu také masírovala a proklepávala obličej. „S vizážistkou Lucinkou jsme to vždycky v mezičasech společně rozhýbaly, takže se to nakonec celé zvládlo," dodala Romana.

Hned po focení navštívila lékaře, který potvrdil zánět lícního nervu, a přestože je v prognózách na možné následky zatím opatrný, zdá se, že ani takovéhle potíže Jákl Vítovou nevyvedou z míry. „Kvůli padajícímu víčku jsem špatně viděla, tak mi ho pan doktor přilepil náplastí k obočí. Chodím na akupunkturu, aby se mi nervy rychleji aktivovaly, ale když to jinak nepůjde, nechám si víčko „přišpendlit“ nějakým piercingem, který mi ho bude hezky držet a bude po problému,“ dodala Vítová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám