Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátor Karel Voříšek (60) se vrací na televizní obrazovku. Poté, co skončil kvůli obvinění z tehdejší spolupráce s StB na televizi Nova, ho okamžitě oslovila konkurenční televize Prima. A již brzy bude moderovat zprávy.

"Náhoda přeje připraveným, já jsem připravený celý život a byl jsem připraven i v tomto okamžiku," řekl Super.cz Voříšek o nové spolupráci. Televizní obrazovka mu chyběla. "Doba byla příliš krátká, ale samozřejmě je to práce, kterou mám rád a kterou jsem se snad i trochu naučil. Zaplať pánbůh za to, že můžu dělat práci, kterou mám rád," dodal Voříšek, kterému se nyní hledá vhodná partnerka do zpráv.

Mluvilo se o tom, že Prima se snaží přetáhnout Emmu Smetanu či Markétu Fialovou z Novy. To ale Voříšek popírá. "Co já vím, nikdo z televize Nova osloven nebyl a ani se o tom, myslím, neuvažovalo," tvrdí.

Sám do výběru prý zasahuje. "Mohu do toho mluvit, je to jako v manželství, chlap má vždycky silné slovo," dodal Voříšek, který by se měl objevit ve zprávách do dvou měsíců. "Přesné datum zatím nevím. Záleží na tom, kdy najdeme vhodnou partnerku. Mělo by to být, tuším, do prázdnin," dodal Voříšek na udílení cen TýTý ve vinohradském divadle.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám