Hlavní obsah
Článek

Choreografka a tanečnice Leona Qaša Kvasnicová, která je sestrou manželky Michala Dvořáka z Lucie, dýdžejky Luccy, si bez pohybu svůj život neumí představit. A na jejím těle je to znát.

Ale ani Lucie Dvořáková (45) rozhodně nezahálí. Nejkrásnější česká dýdžejka porodila na začátku měsíce svého druhého syna a už se pomalu chystá vrátit do pracovního procesu. Za pár dní vystoupí právě se svou sestrou v pražském divadle ABC v rámci společného projektu. „Bude to jediné vystoupení v šestinedělí," zapřisáhla se dýdžejka.

Následně se ale maminka dvou synů přiznala, že se rozhodně nebude příliš šetřit. „Pracuju na tom, abych byla co nejdříve fit. Po císařském řezu nemůžu cvičit, ale osmkrát denně kojím, a tak jsem už téměř na váze, kterou jsem měla před těhotenstvím. Vlastně to jde samo," říká Lucca.

Hudebnici prý vážně nezbývá nic jiného, než se dostat co nejdříve do formy. Má už totiž nasmlouvaná vystoupení na slovenském festivalu TopFest, na Mácháči a osobně chystá vystoupení v rodném Brně s nejslavnějším dýdžejem světa Carlem Coxem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám