Hlavní obsah
Článek

Topmodelka Simona Krainová (51) promluvila o plastice prsou. Krainová se jako jedna z mála netají kosmetickými zákroky a v minulosti přiznala i to, že si do čela nechává píchat botox. To teď kvůli kojení syna Bruna nemůže, ale dopřává si jiné omlazovací zákroky, které nejsou pro jejího syna škodlivé.

"Na botox nechodím, ale našla jsem jinou metodu, která umí likvidovat vrásky a nic se nepíchá do čela, žádné jedy, které by mohly Brunovi škodit. Speciální technikou se vyhlazují vrásky, rozjasňuje obličej a to já nyní, kdy vlastně vůbec nespím, fakt potřebuji," řekla Super.cz Krainová.

A zároveň prozradila, že se chystá na plastiku prsou. Prvního syna Maxe kojila kvůli zdravotním komplikacím velmi krátce, u syna Bruna si to zatím užívá. Super.cz prozradila, že v budoucnu počítá s tím, že si nechá prsa upravit.

"Čekám na to, až v mém domovském salónu začnou plastiku prsou dělat. Budu první, kdo ji podstoupí. Živím se svým tělem a obličejem a až to bude třeba, určitě si prsa nechám upravit. Zemská přitažlivost není mým koníčkem. Nevím, proč by moje bradavky měly líbat zem," dodala se smíchem Simona.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám