Hlavní obsah
Článek

Již poněkolikáté pořádala bývalá Miss Sympatie Lenka Taussigová módní show, jejíž výtěžek byl určen na charitu. V Ústí nad Labem je to vždy událost sezóny a Lence se daří přemlouvat k účasti i své kolegyně z modelingu, které už předvádění pověsily na hřebík.

Podařilo se to i tentokrát, kdy se mezi kráskami, které předváděly luxusní spodní prádlo, objevila nejvíce obdařená Miss ČR všech dob, dvojnásobná maminka Lucie Králová (42). Tu doprovázel partner Jiří Šlégr (52) se svojí dcerou Jessikou. Vypadalo to, že konflikty mezi macechou a nevlastní dcerou už jsou zažehnány a všichni působili jako spokojená rodinka.

Lucka se ukázala hned v několika modelech, v nichž vynikly její přírodní pětky, i když už se jinak rozhodně předvádění prádla nevěnuje. Výtěžek byl ovšem určen pro ústeckou porodnici. V závěru večera, kdy kromě modelek vystupovali v neobvyklé roli modelů také ústečtí hokejisté a svou exhibici ukázali i finalisté StarDance Martin Procházka a Tereza Bufková, předala Lenka Taussigová porodnici fetální pulzní oxymetr v hodnotě 175 000 korun. Tento přístroj zachycuje fetální tepovou frekvenci a saturaci plodu kyslíkem.

Reklama

Další články

Načítám