Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už jste si někdy představili Adolfa Hitlera bez jeho typického knírku? A nebo Pamelu Anderson (56) bez velkého poprsí? Super.cz vám ukáže pět slavných osobností tak, jak by vypadaly bez svého specifického „poznávacího znamení“.

1. Bob Marley

Jamajský zpěvák a jeden ze zakladatelů hudebního stylu reggae Bob Marley je lidem kromě svých chytlavých písní známý také jako propagátor marihuany. Zřejmě nikdo si jej neumí představit bez jeho typických dlouhých dredů. Jak se ale můžete ve fotogalerii přesvědčit, Bobovi by to slušelo i s elegantní uhlazenou patkou.

2. John Lennon

Člen skupiny Beatles John Lennon se zase neodmyslitelně zapsal do srdcí všech fanoušků jako milovník brýlí s kulatými obroučkami. Nepříliš slušivý tvar brýlí natolik zpopularizoval, že se jim dnes neřekne jinak, než „lenonky“.

3. Adolf Hitler

Neexistuje žádný knír, který by byl známější, než ten, který nosil Adolf Hitler. Neobvyklý úzký pruh vousů pod nosem se stal symbolem tohoto nacistického diktátora. Bez něj vypadá opravdu velice nezvykle.

4. Marilyn Monroe

Sexuální symbol Marilyn Monroe nedala dopustit na svou pihu krásy, kterou měla na levé tváři nad rtem. Mnoho žen se chtělo kráse Marilyn přiblížit alespoň tak, že si na to samé místo lepily pihu umělou, nebo si ji domalovávaly tužkou na oči. Při pohledu na tvář okouzlující herečky by si absence tohoto signifikantního znamení možná nevšiml každý, ale mnohé by jistě napadlo, že tam "cosi chybí".

5. Pamela Anderson

Blonďatá kráska z časopisu Playboy a hvězda seriálu Pobřežní hlídka Pamela Anderson si vysloužila celosvětovou popularitu díky svému silikonem vylepšenému hrudníku. Nic k ní totiž nepatří více, než právě hluboké výstřihy, ze kterých se derou ven její nadměrné vnady. Pohled na Pamelu s plochou hrudí je tak více než divný.

Reklama

Další články

Načítám