Hlavní obsah
Článek

Tak tohle nikdo nečekal. Zpěvačka Bára Basiková (61) a zpěvák Petr Kolář (56) se nechali tak strhnout romantickou písní Tam za vodou v rákosí, kterou zpívali na udílení cen TýTý, že po jejich výkonu proběhla neskutečná líbačka. Kolář se s Basikovou přímo před televizními kamerami začal divoce líbat, nechyběly jazyky a skoro to vypadalo, že nikdy neskončí.

A to vše z publika s nevěřícným výrazem v očích sledovala Kolářova mladičká přítelkyně Lenka Chlupáčová. Basiková dorazila sama, manžel jako obvykle chyběl. Basiková s Kolářem během přenosu trávili čas v divadelním baru, kde pili panáky. Tak možná i alkoholové opojení uvolnilo atmosféru.

"Neovládli jsme se, byly tam i jazyky, to ano. Ale co, vždyť jsme rockeři," řekla Super.cz Basiková. Co na to asi řekne její manžel Petr? Snad nebude na dovolené, na kterou se chystají, 'tichá domácnost'. "Ve středu s manželem a synem letíme na dovolenou. Pak se ještě sama s Tedíkem chystám do Turecka. Rozhodla jsem se, že budu alespoň jednou za dva měsíce jezdit na dovolenou, přeci se neupracuju k smrti," dodala zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám