Hlavní obsah
Článek

Tak tohle je dokonalá proměna. Podstoupila ji známá česká herečka a její manžel, kteří se kvůli charitativnímu kalendáři Proměny 2012 převtělili v gangstery z filmu Pulp Fiction. A pozor, ona se stala mužem, a to dokonce černé barvy.

Ano, není to nikdo jiný než manželé Bára Hrzánová a Radek Holub. „Bára má u nás role černochů předplacené. V prvním kalendáři byla skvělým Louisem Armstrongem, letos byla drsným Julesem z filmu Pulp Fiction. Příště ji asi čeká nějaká role Morgana Freemana, možná ta z filmu Řidič slečny Daisy," prozradili fotografové kalendáře Petr Kurečka a Marek Škarpa.

Fotilo se ve známém českém baru. "Hledali jsme typický americký interiér a našli jsme ho na Starém Městě v jednom restaurantu, který jako by vypadl z amerického filmu. A když do těchto kulis napochodovali gangsteři z Pulp Fiction, američtí turisté valili oči!" dodali autoři kalendáře.

Kalendář Proměny se objeví v prodeji v druhé polovině listopadu. Jeho výtěžek bude jako vždy putovat nadaci Archa Chantal na podporu projektů, které nadace realizuje v českých dětských zdravotnických zařízeních.

Reklama

Další články

Načítám