Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V novém charitativním kalendáři Proměny 2012 se opět slavné tváře změnily tak, že by je možná nepoznali ani vlastní příbuzní. I vy budete překvapeni.

Chantal Poulain nafotila exkluzivní snímek s dcerami Bolka Polívky (74) Annou a Kamilou.

Společně se dámy pod taktovkou autorů kalendáře Petra Kurečky a Marka Škarpy změnily v rodinu monster, v tu nejslavnější ze všech, v Addamsovu rodinu. Tedy konkrétně v manžele Morticii a Goméze a jejich věrného sluhu Large.

„Pro Chantal vždycky vybíráme dlouho a pečlivě. Přeci jenom pro její nadaci kalendář Proměny vzniká a ona v něm každoročně ztvárňuje jinou postavu. A pokud se nechceme opakovat, je to rok od roku těžší,“ řekli autoři kalendáře Kurečka a Škarpa.

„To, že se nakonec fotila Addamsova rodina, je vlastně logické. Právě manželské nebo partnerské dvojice jsou v našem letošním kalendáři zastoupeny nejčastěji. A my pak z těch reálných děláme dvojice filmové. A v Addamsově rodině se to letošní téma krásně spojilo," vysvětlují autoři.

Tvůrci dlouho hledali vhodné místo na focení, aby nakonec zvolili překrásnou, ale přesto trochu bizarní Bílkovu vilu nedaleko Pražského hradu. „Turisté se nestačili divit, když na schodiště vily vyběhla naše trojka ve skvělých kostýmech od naší návrhářky Katky Kutové a v maskách Davida Lohra a Verči Milé. Ta proměna byla dokonalá. Chantal jsme skoro nepoznávali, hned byla dokonale v roli. Až jsme se jí trochu báli,“ dodali Petr Kurečka a Marek Škarpa.

V kalendáři Proměny 2012 se objeví také další slavné dvojice jako Václav Vydra a Jana Boušková, Bára Hrzánová a Radek Holub, Saša Rašilov a Vanda Hybnerová, Ivan Trojan a Klára Trojanová, Karel Gott a Ivana Gottová, Linda Rybová a David Prachař, Lenka Vlasáková a Jan Dolanský, Karel Roden a Marian Roden, Bára Kodetová a Pavel Šporcl, Daniela Kolářová a Jiří Ornest nebo Michal Suchánek a Richard Genzer.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám