Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ještě nikdy jsme neviděli Lucii Borhyovou (46) tak šťastnou, jako když dorazila na TýTý. A to ještě netušila, že obhájí své loňské vítězství. Nicméně z očí jí sálala taková dávka štěstí, která by snad rozehnala i déšť, jenž příchody do Divadla na Vinohradech, kde se ceny prestižní ankety televizní popularity předávají, doprovázel. Ji však doprovázela její nová láska, kolega ze zpravodajství, sporťák Michal Hrdlička.

Lucii s Michalem to neskutečně slušelo, navzájem se před odchodem z domu dolaďovali, aby k sobě padli i oblečením.

Stejně tak se snažili i Karel Gott a jeho žena Ivana, jejíž modré šaty z dílny návrhářky Beaty Rajské Mistr sladil s kravatou a kapesníčkem.

Nejbizarnější model si na předávání oblékla moderátorka Vlaďka Něrgešová. Její sukně připomínala věnec pořádně tučných buřtíků. „Ty jsou od Lukáše Lindnera,“ pochlubila se.

Speciální róbu si nechala ušít i herečka Tereza Kostková. „Ještě dnes odpoledne jsme s návrhářkou Taťánou Kovaříkovou vytahovaly poslední špendlíky,“ upřesnila.

V trendu dlouhých šatů dámy následovaly také Jitka Obzinová v zelené nebo Jolana Voldánová v toreadorské rudé.

Jedna z mála, která zvolila šaty nad kolena, byla Gábina Partyšová. „Na pozvánce nebyl uveden dress code ‚black tie‘, takže jsem zvolila tyto pohodlné šaty značky Alexander McQueen, ke kterým jsem sladila i boty a kabelku stejné značky,“ řekla Gábina, kterou doprovází fotograf Dan Zahrádka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám