Hlavní obsah
Článek

Dana Morávková představila veřejnosti svůj kalendář, který spolu s fotografkou Alžbětou Jungrovou připravila pro americkou přírodní kosmetiku Pevonia Botanica.

Kalendář jako dárek

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Dana Morávková se na třinácti fotografiích představuje v různých polohách a nalíčená ve stylu Itálie 60. let. Fotografovalo se v pražských ulicích a v nádherném interiéru hotelu Josef od architektky Evy Jiřičné. Kalendář získají stálé klientky Pevonie jako vánoční dárek.

Danina premiéra

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

"Jedná se o můj první kalendář, takže to byl důvod trochu vše s přáteli a klientkami Pevonie oslavit. Focení jsem si skutečně užívala a moc mě bavilo. Měla jsem výbornou fotografku Alžbětu Jungrovou, šikovnou vizážistku Ivanku Tokárskou, oblékal mě kamarád Martin Brumerčík, takže i atmosféra byla bezvadná," libovala si Dana Morávková. Kalendář Dana pokřtila společně se svými blízkými kolegy - Janou Švandovou a Josefem Cardou. Nechyběl samozřejmě ani Petr Malásek, který své ženě na křtu i zahrál. O zpěv se postaral vynikající Ondřej Ruml.

Perfektní výraz

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

"Těší mne, že si mě Dana vybrala za kmotra. Jsme si velmi blízcí. V jenom představení mi hraje milenku, ve druhém manželku. Známe se skutečně velice dobře a mnohé o sobě víme," vysvětloval Josef Carda, který také ocenil kalendář: "Když se podíváte na fotografie, zjistíte, že ji má objektiv rád. Je pokaždé jiná, má perfektní výraz, což je u herečky plus. Všechny herečky to nemají," doplnil herec. Jana Švandová se na akci bavila: „Je zde výborná nálada, užívám si, že jsem zde společně s mými kolegy a přáteli. Jsem ráda, že jsem mohla být kmotrou tak vydařeného kalendáře.“

Dokonalé tělo

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Během společenské sezóny je velmi důležitá správná péče o tělo. Za vyzkoušení stojí Tělový krém Lumafirm, který pokožku nejen hydratuje, ale také podporuje její přirozené zásobení kolagenem a elastinem, takže pleť okamžitě získává pevnější, tónovaný a rozjasněný vzhled. Krém určený pro péči o tělo novátorským způsobem spojuje přírodní přísady s nejnovějšími metodami pro transport účinných látek hluboko do dermis, vychází z oceněními ověnčené řady péče o pleť obličeje Lumafirm Facial Line. Krásu a pevnost pokožce celého těla nyní dodáte s pomocí účinných látek, jako jsou kolagen působící proti stárnutí a vyhlazující vrásky, diacetyl boldine s okamžitým rozjasňujícím účinkem a kombucha, která opravuje a obnovuje kontury těla a zvyšuje pružnost a pevnost pokožky.

Další články

Načítám