Hlavní obsah
Článek

Bílé podprsenky nesmí chybět v šatníku žádné ženy. Jinak hrozí dotyčné módní faux pas. Našli jsme v českých obchodech skvělé kousky, ve kterých si neuříznete ostudu.

Bílá útočí! Přinášíme tipy na nové světlé podprsenky

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Bílá je základ. Těžko najdete neutrálnější barvu. Devět z deseti módních guru radí mít doma nejméně dvě bílé podprsenky. Připravili jsme pro vás proto několik sněhobílých tipů. A bonus navíc – na všechny vybrané kousky je až do neděle sleva 20 %!

Pohodlí nade vše

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Podprsenka, která neškrtí, nedře a nekouše, je snem každé ženy. A tak je model Latino U vyslyšenou modlitbou tisíců zoufalých žen. Tento super kousek byl navržen speciálně pro maximální pohodlí v kombinaci s elegantním vzhledem. Bavlnou podložené košíčky, boční kostice pro extra podporu a nastavitelná ramínka… A navíc se jedná o hladkou podprsenku, takže si ji směle můžete obléct i pod těsnou halenku.

Bílá pro plné tvary

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Sehnat padnoucí podprsenku na velká prsa – navíc v bílé barvě – je často nadlidský úkol. My jsme však našli podprsenku Elena, která se vyrábí i pro plné tvary. Seženete tak hravě velikost až 65G či 85E. Díky hladkému povrchu není vidět ani pod těsným tričkem a podložení bavlněným úpletem zaručuje dokonalé pohodlí. A k tomu je prostě neodolatelně krásná. Oblečte si ji a i vy budete k sežrání.

Neviditelná podprsenka pod všechny střihy

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Mít pohodlnou a pěknou podprsenku někdy nestačí. Šaty i topy totiž mohou mít nejrůznější střihy, holá záda či být zcela bez ramínek. A problém je na světě. Naštěstí je tady rafinovaná podprsenka Padme, která má ramínka i zadní část ze silikonových pásků, takže si ji směle můžete obléct téměř pod jakékoliv oblečení. Bude neviditelná.

Bardotka stále v módě

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Podprsenky typu bardotka z módy snad nikdy nevyjdou. A není se čemu divit – díky speciálnímu střihu zakulacují prsa, můžeme je nosit i bez ramínek a skvěle padnou pod korzety i topy. Jsou zkrátka úžasné. A bílá podprsenka Tony toho nabízí ještě více – skvěle podpoří i velká prsa a poskytne extra komfort. Vyrábí se totiž až ve velikostech 65G až 85F. Na první pohled se zamilujete.

Sněhobílá ozdoba

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

I když bílá podprsenka tvoří základ šatníku, neznamená to, že musí být nenápadná a bez nějakého zdobení. Naopak. Na světlém spodním prádle vynikne čistá krása elegantních krajek o to více. Ukázkovým příkladem toho, jak si návrháři mohou pohrát s krajkovým zdobením, je podprsenka Michelle U. Není krásná? A jako na všechny kousky výše, i na ni se vztahuje do neděle sleva 20 %. Tak hurá do nakupování!

Další články

Načítám