Hlavní obsah
Článek

Kdo chce ještě tento rok odcestovat na báječnou zimní dovolenou za nejlepší cenu, navštíví portál Slevín.cz a nově upravenou sekci Zimní dovolená. Tam totiž najde nejvýhodnější nabídku všech možných zájezdů. Už žádné hledání cestovních kanceláří a procházení stovek nabídek, které jsou mnohdy již rozebrané. Slevín.cz nabízí široký výběr, vše pohromadě a s tou nejlepší cenou.

Lyžování v Alpách a luxusní apartmá u Kaprunu pro dva se slevou 40 %

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Již každý čtvrtý slevový portál nabízí zimní dovolené v Čechách i v zahraničí za velmi atraktivní ceny. Kdo se v nich ale má vyznat a všechny postupně prohledávat? Agregátor slevových portálů Slevín.cz vám pomůže rychle vybrat dovolenou přesně na míru. Veškeré nabídky najdete totiž na jednom místě – v jeho nově upravené sekci Zimní dovolená s průměrnou slevou 53 %!

Pětidenní lyžařský zájezd do Itálie se slevou 43 %

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Vlastníte chalupu na horách, nesháníte tedy ubytování a zajímají vás pouze slevy na skipasy? I na to Slevín do budoucna myslí! V průběhu prosince se v jeho databázi budou rovněž nacházet portály specializující se pouze na prodej skipasů. Celodenní lyžování vás tak v průměru vyjde o pětinu levněji.

Třídenní lyžařský zájezd do italského Livigna se slevou 37 %

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Všechny tyto nabídky pochází z více než 35 slevových serverů. Za pár sekund tak „prozkoumáte“ stovky nabídek a vyberete tu, která vám nejvíce vyhovuje. Slevín spolupracuje jen s ověřenými partnery, takže máte jistotu bezpečného nákupu. Veškeré zájezdy jsou pojištěné podle zákona, není tak nutné se obávat, že přijdete o své peníze.

Super lyžovačka v Orlických horách: 3 dny se snídaní pro dva a skipasy na 3 dopoledne pro 2 osoby se slevou 59 %

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Slevín si dává záležet na kvalitě prodávaných služeb. I když tedy nakoupíte dovolenou se slevou 50 %, dostanete 100% servis.

Zimní týdenní balíček se skipasem a polopenzí v Krkonoších se slevou 50 %

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nákup dovolené je rychlý, jednoduchý a probíhá přímo v pohodlí vašeho domu. Je jedno, jestli hledáte dovolenou na poslední chvíli, nebo plánujete odpočinek měsíce dopředu. Slevín vám vždycky najde tu nejlepší nabídku.

Další články

Načítám