Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Simona Krainová (51) se po skoro třech letech, kdy s manželem Karlem Vágnerem žila v pronajatém bytě ve Slovanském domě, konečně přestěhovala do svého. Loučilo se jí trochu smutně, vždyť právě tady prožila nejkrásnější chvíle, když se jí narodili synové Max a Bruno.

V sobotu dopoledne sbalila poslední věci a s manželem a stěhováky je naložila do auta. "Bylo to hektické, ani jsme se doma nestihli nasnídat, už ani nebylo z čeho, protože všechno bylo v krabicích," svěřila Super.cz při pozdní snídani v kavárničce ve dvoraně. Syna Maxe jí během stěhování hlídala maminka, mladšího Bruna svěřila sestře.

Simona se s rodinou stěhovala do svého bytu, který procházel složitou rekonstrukcí. Spojila totiž svůj původní byteček se sousedním, který patřil její kamarádce Daře Rolins (51). Rodina tak bude mít v posledním patře dejvického činžáku dostatek prostoru a navíc i terasu, která se táhne podél místností s výhledem do klidného vnitrobloku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám