Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Mobilní operátoři spoléhají na lidskou lenost a na té také patřičně vydělávají. Češi využívají často i několik let staré tarify. U nich cena za minutu připomíná historii mobilního volání. A díky tomu operátoři inkasují nesmyslné částky.

Co se za poslední dva roky změnilo?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Například platit za SMS se v dnešní době stalo již dávnou minulostí. Moderní tarify už často obsahují neomezené psaní textových zpráv v ceně. Dalším významným milníkem je snížení výše paušálů. Nejnižší tarif dnes začíná již na 99 Kč. Neodmyslitelnou součástí každého moderního tarifu je také aktivní internetové připojení. Nové tarify rovněž přináší spoustu výhod v ceně. O těch se majitelům starých tarifů může v Čechách jen zdát. Důkazem je například bezplatné volání mezi přáteli, bezplatné volání o víkendech nebo bezplatné volání v rámci celé sítě.

Jak skoncovat s drahým voláním a přestat vyhazovat peníze?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jedinou a dokázanou cestou je přejít na moderní tarif. Problém je v nepřeberném množství tarifů a jejich různých a mnohdy nepřehledných kombinacích. Tento problém vyřešil Jan Lenčo z Kadaně. Vytvořil totiž internetový portál www.srovnavatel.cz. S výběrem moderního tarifu již poradil více než 100 000 lidem.

Další možností jsou podpultové tarify

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Autor srovnávače zobrazuje nejen přehled všech běžně dostupných tarifů. Součástí přehledu jsou i tarify, které běžně na webových stránkách nenajdete a v prodejnách mobilních operátorů nekoupíte. Jedná se o podpultové tarify, které si jinak bez znalosti jejich názvu nemůžete koupit.

Jak se tedy zbavit nevýhodného tarifu?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Navštivte portál www.srovnavatel.cz, vyberte si jeden z moderních tarifů a ukažte mobilním operátorům, že si svých peněz vážíte!

Další články

Načítám