Hlavní obsah
Článek

Víte, že někdy stačí opravdu málo? Že i jeden kousek oblečení či doplněk může změnit celý váš outfit? Dnes vám přináším tipy na trendy značky, které by neměly ve vašem šatníku chybět! Nezapomeňte, prvních 20 sekund vašeho dojmu na ostatní je nejdůležitějších! Pak už ho budete vylepšovat jen stěží! Váš, Mr. Sexy.

Dánská značka Bertoni, pouze na ZOOT.cz!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Sázka na jistotu se jmenuje Bertoni. Je synonymem pro kvalitní pánskou krejčovinu, vznikla v roce 1962 a po celou dobu své existence si zakládá na výrobě oblečení, které není jen módou, ale i životním stylem. Svetry pořídíte již od 799 Kč, košile od 999 Kč a oblek do šesti tisíc korun. Bertoni je brand pro stylové muže.

Neotřele výrazná kabelka LYDC

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Věděli jste, že každá žena by měla mít více kabelek pro různé příležitosti? Do práce, pro volný čas, na večer či do divadla nebo na párty. Pořiďte si do vaší sbírky i něco mimořádného, doporučujeme LYDC London. Mimochodem, s jakoukoliv kabelkou této značky neuděláte chybu!

Sexy boty Xti, které vám zlepší náladu a prodlouží krok

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

To, že je zima, neznamená, že se zahalíte do tmavých a černých odstínů. Naopak! Pořiďte si alespoň jeden kousek ve výrazné barvě. A proč by to zrovna nemohly být boty? O španělských je známo, že jsou pohodlné, tak co vám brání?

KeepCup do každé zmrzlé ruky!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Kvalitní australské designové termohrnky KeepCup, které dostaly nejedno ocenění, jsou ekologické, netoxické, vhodné do mikrovlnky i myčky nádobí. Jejich minimální čtyřletá životnost je dalším dobrým argumentem, proč mít termohrnek KeepCup a šetřit tak životní prostředí. Prodávají se v mnoha barevných kombinacích a cena největšího je jen 319 korun.

A na závěr sleva 15% pro všechny

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Ideální příležitost vyzkoušet ZOOT.cz! Do nákupního košíku zadejte kód: superproradost a získejte slevu. Nevztahuje se na zboží ve výprodeji a OOlovky dne. Skvělá příležitost pro nákup vánočních dárků! Zboží můžete vracet bez udání důvodu až do 15. ledna, můžete si ho vyzvednout na výdejním místě v centru Prahy a jako bonus ke každé objednávce dostanete malý dárek. Akce platí do 12. listopadu 2012.

Další články

Načítám