Hlavní obsah
Článek

Dopadne jako Sean Connery, tvrdí o Danielu Craigovi přední britský expert na transplantaci vlasů. Podle něj britský herec musí tvrdě posilovat kvůli roli Jamese Bonda a hodiny strávené s činkami sice vedou k napumpování svalů, ale také k produkci testosteronu, který způsobuje rapidní vypadávání vlasů.

Záběry z posledních měsíců naznačují, že Danielovi kštice rychle řídne, a že se mu vlasová linie odsouvá rychle směrem k týlu.

„Jako Sean Connery před ním, i Bond Daniel Craig začíná mít stále větší kouty. Je to zcela jistě fyzicky velmi náročná role a Craig kvůli ní pumpuje své svaly, aby mohl Bonda hrát. Také kvůli tomu musí drasticky měnit jídelníček, hodně cvičit a svalová hmota má jistě vliv na hladinu testosteronu v krvi, takže také na jeho vlasy. Rovněž Roger Moore, Pierce Brosnan a Timothy Dalton přišli trochu o vlasy, když Bonda hráli. Myslím ale, že Daniel jen nerad připustí to, co se stalo na hlavě Seanu Connerymu, že přijde o všechny vlasy,“ míní vlasový expert a plastický chirurg Asim Shahmalak.

Čtvrtina mužů má kouty a pleš už ve třiceti letech, dvě třetiny kolem šedesátého roku věku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám