Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ben Cristovao (36) si může připsat další úspěch. Z velkého konkurzu na roli v reklamě na počítačovou hru vyšel jako vítěz. Ve světové reklamě, která se natáčela v Čechách, dostal Ben jednu z hlavních rolí. V drsném krátkém videu plném precizních speciálních efektů hraje jednoho z členů armády.

Zpěvák, který si díky seriálu Ordinace v růžové zahradě 2 zakoketoval i s herectvím, se zhostil role Spartana Opse, průzkumníka, který bojuje proti zlu na zkoumané planetě. Jako malého chlapce ho unesou vojáci. Společně s dalšími vězněnými dětmi bude podroben výzkumu v laboratoři. Má se stát bojovníkem proti pradávnému zlu, největšímu v celém vesmíru.

Pro Bena je to velký úspěch, a letos rozhodně není první. V červnu předskakoval v Praze jednomu z nejúspěšnějších rapperů – Pitbullovi. O měsíc později si ho jako hosta vybrali kalifornští Far East Movement pro svůj koncert v klubu Roxy. Benovi tenhle rok prostě vyšel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám