Hlavní obsah
Článek

Už i na veřejnoprávní České televizi usoudili, že k obrazovce diváky přitáhnou krásné mladé tváře. A to dokonce i na zpravodajském kanále ČT 24. Už od sobotního dopoledne se tam začnou objevovat dvě velmi půvabné slečny. A pořádně kontrastní. Tvářemi nové soutěžní show se staly kakaová kráska a křehká blondýnka.

Nejsou to ale žádné bývalé modelky, jak bývá zvykem v jiných televizích. Blondýnka Barbora Černošková vystudovala historii na filozofické fakultě Univerzity Karlovy, má magisterský titul a dva roky souběžně studovala i práva. Stejně jako ona je dlouholetou redaktorkou České televize i její kakaová kolegyně Zuzana Tvarůžková.

Zatímco Bára je sporťačka, Zuzka se věnovala hlavně politice. A má na to nezapomenutelné vzpomínky. Zejména na okamžik, kdy jí politik Jiří Čunek řekl, že s jejím jménem by měla být spíš bílá než tmavá. Zuzanin otec je totiž Kubánec a kvůli barvě pleti prožila více nepříjemných situací.

Nyní se obě sešly u vědomostního pořadu Kdy to bylo? Diváci mají za úkol hádat, v jakém roce vznikly reportáže, které budou Barbora se Zuzanou uvádět a nebude chybět ani malá nápověda. Pořad je součástí oslav šedesátého výročí České televize.

Vysílá se naživo ve speciálním virtuálním studiu. "Profesionální portfolio obou dam společně velmi dobře reprezentuje celý záběr zpravodajství České televize od reportáží na politických kauzách až po sport. Jde o zkušené moderátorky, které dokáží udržet živý kontakt s diváky a balancují zdatně i na neklidných vlnách, které může někdy zdvihnout živé vysílání,“ vysvětluje kreativní producentka ČT24 Andrea Majstorovičová.

Reklama

Další články

Načítám